Acasă BASEBALL Melancon a ales să fie agent liber

Melancon a ales să fie agent liber

Jucătorul de 36 de ani poate primi minimum 18,4 milioane de dolari pentru un sezon, după ce a stabilit un record MLB jucând pe un contract de un sezon

108
0

Cel mai bun closer din sezonul 2021 al MLB își va decide singur viitorul. La fel ca anul trecut. Mark Melancon, autor a 39 de eliminări în sezonul recent încheiat, record în ligă, a declinat să își prelungească înțelegerea pe un sezon semnată cu San Diego Padres, și își va căuta o nouă echipă, până în aprilie.

Jucătorul de 36 de ani a avut o evoluție de poveste anul acesta, adjudecându-și rolul de closer (aruncător care închide partidele) dincolo de data de start a sezonului regulat, după ce a ajuns ca agent liber în San Diego și a fost nevoit să treacă prin furcile caudine ale trialului de primăvară. El a semnat ulterior un contract ”la siguranță”, pentru un singur an și cinci milioane de dolari, numai că a avut evoluții care l-au dus în top, practic Padres fiind nevoiți să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători din cauza unei decizii manageriale proaste. Sau să bage adânc mâna în buzunar.

Conform regulamentelor din MLB, datorită evoluțiilor din acest an, jucătorul trebuie să primească 18.4 milioane de dolari salariu pentru 2022, iar asta poate provoca o serioasă gaură în buget, evitabilă la început de an.

În februarie, Melancon a fost unul dintre cei patru jucători testați pentru unul dintre posturile cele mai importante dintr-o echipă de baseball, iar managerul Jayce Tingler a ezitat să-l numească opțiunea 1 chiar și când sezonul a început. Veteranul nu a părut afectat de decizie și și-a văzut de joc, contracandidații săi, Drew Pomeranz, Emilio Pagán și Keone Kela cedând, rând pe rând, din cauza unor evoluții șlabe sau din cauza problemelor medicale.

foto: twitter.com/Mark_Melancon_
Articolul precedentRusia a câștigat Billie Jean King Cup
Articolul următorBrady Tkachuk, noul căpitan din Ottawa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.