La 63 de ani de la înființare, fanii lui Texas Rangers au motiv de sărbătoare. Formația din Arlington a devenit noua campioană din baseball-ul nord-american, o premieră pe franciză, după succesul cu 5-0 de pe terenul celor de la Arizona Diamondbacks, în meciul 5 al finalei.

Rangers, care s-au urnit greu în finală, câștigând primul meci în prelungiri și înregistrând un umilitor 1-9 în meciul secund, a închis finala pe teren advers, după 3-1, 11-7 și un 5-0 care nu mai necesită comentarii, în ultima partidă.

Corey Seager, MVP-ul finalei, Jonah Heim, Marcus Semien și Zac Gallen au fost esențiali în ultima dispută, iar Evan Carter a devenit al doilea jucător din istoria MLB cu cel puțin trei duble în finală, după Joe DiMaggio, în 1936.

Rangers, cea mai veche franciză care nu câștigase niciodată un trofeu în cele patru ligi majore din America de Nord, au bătut multiple recorduri, acum doi ani echipa fiind într-o groapă, la propriu. După acest succes, doar cinci echipe din MLB nu au câștigat încă trofeul: San Diego Padres, Colorado Rockies, Seattle Mariners, Tampa Bay Rays și Milwaukee Brewers.

De asemenea, cea mai veche franciză fără titlu a devenit Minnesota Vikings, înființată la cinci luni distanță de Washington Senators, vechea denumire a texanilor.

foto: facebook.com/Rangers

Articolul precedentBernadette Szocs a învins campioana olimpică la tenis de masă
Articolul următorTripletă românească în sferturile de la Heraklion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.