Acasă DIN FOTOLIU OBJ, tot mai departe de Cleveland?

OBJ, tot mai departe de Cleveland?

Starul celor de la Browns a cerut ”o pauză”, iar prezența sa în meciul de duminică este incertă

123
0

Wide Receiver-ul Odell Beckham Junior a lipsit de la antrenamentul de miercuri al celor de la Cleveland Browns, după ce a solicitat o pauză, ”din motive personale”, cererea sa fiind acceptată de către antrenorul Kevin Stefanski. Acesta a declarat că agentul jucătorului și managerul Andrew Berry discută pașii de urmat în „relația” dintre OBJ și club, fără a preciza dacă superstarul va evolua duminică în derby-ul regional cu Cincinnati Bengals.

„Pot să vă spun doar că astăzi este învoit și vom vedea unde merg lucrurile”, a explicat Stefanski.

Marți, Odell Beckham Sr. a postat pe rețeaua de socializare Instagram un film de 11 minute în care a evidențiat numeroase situații în care Quarterback-ul Baker Mayfield nu a aruncat mingea către fiul său, deși acesta era liber, și a făcut mai multe comentarii acide pe marginea situației. Mayfield, care și-a amânat conferința de presă săptămânală din motive necunoscute, nu a comentat pe marginea subiectului, dar este evident că situația este una explozivă în Cleveland.

Browns, una dintre echipele considerate printre favoritele din American Football Conference (AFC), a avut prestații mai degrabă dezamăgitoare în prima parte a sezonului și ocupă ultimul loc în Divizia Nord cu 4 victorii și 4 eșecuri.

foto credit: Joshua Gunter, cleveland.com
Articolul următorTelenovela Eichel, la final!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.