Runda a noua din sezonul 2022 a dovedit, încă o dată, că în NFL se poate întâmpla orice. După ce săptămâna trecută New York Jets au detonat bomba prin succesul concludent (ca joc) contra lui Cincinnati Bengals, în runda de duminică nu mai puțin de șase favorite au fost învinse, câteva dintre ele într-un mod rușinos.

Astfel, Dallas Cowboys au reușit performanța de a fi conduși cu 30-0, pe propriul teren, de către Denver Broncos, într-una dintre cele mai proaste prestații din istoria recentă, pentru a ceda la un scor totuși rezonabil (16-30) și al doilea eșec al sezonuluii.

Jacksonville Jaguars au obținut primul succes în 420 de zile în SUA (celelalte meciuri câștigate în acest interval au fost la Londra) tocmai cu Buffalo Bills, pe care i-au redus la tăcere cu o defensivă feroce și i-au limitat la șase puncte marcate.

Tot la mari surprize trebuie trecuți New York Giants, care i-au surprins pe Las Vegas Raiders, Atlanta Falcons, câștigători pe terenul lui New Orleans Saints printr-un field-goal transformat în ultima secundă, dar și Cleveland Browns, prin proporțiile scorului reuțit în „The Battle of Ohio” și Tennessee Titans, învingători pe terenul lui Los Angeles Rams.

foto credit: AP
Articolul precedentTerry își extinde seria pozitivă la 11 meciuri
Articolul următorRicky Rubio i-a supus pe Knicks

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.