Chiar dacă Odell Beckham a ajuns, vineri, în California, ofensiva lui Los Angeles Rams a primit o lovitură teribilă. Veteranul Robert Woods s-a accidentat grav în timpul ultimului antrenament al echipei și va lipsi restul sezonului.

„Suntem șocați pentru ce i s-a întâmplat lui Robert. A făcut totul perfect de când este aici. Așa un jucător competitiv, un jucător puternic, o persoană deosebită, să aibă un asemenea ghinion. Teribil!”, a declarat antrenorul Sean McVay, imediat după ce accidentarea a fost confirmată.

Woods a fost diagnosticat cu o smulgere a ligamentelor anterioare, însă bizareria este că el a continuat nestingherit antrenamentul, imediat după ce s-a accidentat, resimțindu-se mai serios abia după ce ședința s-a încheiat.

Pierderea lui Woods transformă achiziția lui Beckham din lux în necesitate, iar fostul jucător al lui Cleveland Browns ar putea debuta mai devreme decât se așteptase cineva, adică luni, cu San Francisco 49ers. Van Jefferson, retrogradat inițial în echipa de rezerve, a fost chemat de urgență înapoi și va prelua rolul lui Woods, practic Rams pierzând al doilea titular în două săptămâni, după ce l-a pus pe liber pe DeSean Jackson, nemulțumit de timpul limitat pe teren.

În nouă meciuri jucate anul acesta, Woods a reușit 45 de recepții pentru 556 de yarzi și patru touchdowns, el marcând o dată și pe pământ. Cunoscut pentru priza excelentă la balon și durabilitate, jucătorul de 29 de ani nu a lipsit niciodată mai mult de trei meciuri înmtr-un sezon, în cariera de nouă ani.

Woods a jucat cinci ani în Los Angeles, unde a crescut și a jucat în colegiu pentru Universitatea Southern California. El a revenit acasă ca agent liber în 2017, după ce a evoluat patru ani pentru Buffalo Bills, unde a fost selecționat în runda a doua a draftului din 2013. Woods are 570 de recepții pentru 7.077 yarzi și 35 de TD-uri în întreaga carieră.

Altfel, alte două nume grele din NFL au ajuns pe lista jucătorilor indisponibili temporar. Julio Jones (Tennessee Titans) și Chase Edmonds (Arizona Cardinals) vor lipsi cel puțin trei săptămâni de pe gazon, dar amândoi au șanse reale să termine anul pe teren.

credit foto: APNews.com

Articolul precedentTecău și Krawietz au pierdut primul meci la Turneul Campionilor
Articolul următorRemy Gardner, ultimul campion din motociclism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.