Antrenorul celor de la Pittsburgh Steelers, Mike Tomlin, a bifat succesul cu numărul 150 din cariera sa, la finalul partidei cu Chicago Bears. Tomlin, care i-a antrenat doar pe Steelers în NFL, a devenit al 2-lea antrenor din ligă cu o asemenea performanță și l-a depășit pe Bill Cowher în clasamentul intern al celor de la Steelers. Cowher, câștigător al SuperBowl cu Steelers, a stat în Pittsburgh 15 ani.

„Sunt mândru că m-am ridicat la standardele impuse de predecesorii mei. Toți suntem aici. Aceste standarde sunt o inspirație pentru noi. Ne inspiră și ne provoacă. Sunt fericit să fac parte dintr-o asemenea organizație cum este Pittsburgh Steelers. Muncesc să-mi fac treaba și să îndeplinesc standardele”, a declarat antrenorul, după succesul contestabil cu Bears.

Angajat de Steelers în 2007, după ce impresionase în funcția de coordonator al defensivei lui Minnesota Vikings, Tomlin s-a dovedit o achiziție extraordinară, clubul reușind să câștige trofeul pus în joc în NFL cu el la timonă. El a devenit cel mai tânăr câștigător de Super Bowl din istorie (36 de ani), iar cariera sa ulterioară a fost una de excepție, chiar dacă Steelers nu au mai reușită să devină campioni de 13 ani.

Tomlin a obținut succesul 150 în cel de-al 232-lea meci pe bancă, devenind al patrulea cel mai precoce tehnician la această categorie. Don Shula, George Halas și Curly Lambeau sunt cei trei antrenori care au reușit performanța mai repede, iar Tomlin ocupă acum locul secund în clasamentul intern, după Chuck Noll.

credit foto: steelers.com

Articolul precedentManagerul lui Anaheim Ducks, trimis forțat în concediu
Articolul următorPackers, amendați drastic din cauza lui Rodgers și Lazard

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.