Acasă FOTBAL AMERICAN NFL Broncos îi dau 60 de milioane de dolari lui Sutton

Broncos îi dau 60 de milioane de dolari lui Sutton

111
0

Ce scurt este drumul de la agonie la extaz! După un an ratat complet și cariera pusă în pericol, wide-receiver-ul Courtland Sutton a semnat un nou contract cu Denver Broncos și va primi 60.8 milioane de dolari pentru patru ani.

Și dacă nu mai atinge mingea niciodată, el tot va încasa 34.9 milioane de dolari, suma garantată prin noua înțelegere.

Sutton este cel mai bun om din ofensiva lui Broncos în acest sezon, cu 617 yarzi recepționați pentru două reușite și are șanse reale să-și depășească cea mai bună performanță stabilită în sezonul de debut: 1.112 yarzi și 6 TD. Anul trecut, Sutton a suferit o smulgere a ligamentelor în primul meci al anului și a lipsit enorm lui Denver, care nu și-a depășit condiția de outsider.

Jucătorul de 26 de ani a ajuns la Broncos din runda a doua de draft din 2018 și a devenit imediat protagonist. El urma să devinăm agent liber în martie.

De remarcat că Denver este într-o situație extraordinară când vine vorba de linia ofensivă, în afara lui Sutton fiind contractați și pentru sezonul viitor toți titularii: Tim Patrick (2024), Jerry Jeudy (2023), K.J. Hammer (2023) și tight-end-ul Noah Fant (2023).

credit foto: facebook.com/Broncos

Articolul precedentSezonul lui Michael Porter ar putea fi încheiat
Articolul următorDin 15 ianuarie, doar jucătorii vaccinați pot intra în Canada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.