NFL a terminat rapid ancheta în cazul scandalului declanșat de vedeta lui Green Bay Packers, Aaron Rodgers și a încălcării protocoalelor Covid-19 impuse cluburilor nord-americane. Liga a amendat clubul cu 300.000 de dolari, dar și doi jucători: Rodgers și Allen Lazard, amândoi cu câte 14.650 de dolari.

Clubul a fost, de asemenea, amenințat cu pedepse drastice dacă vor mai exista alte violări ale protocoalelor, constând în pierderea unor opțiuni de draft. De altfel, Packers au fost amendați pentru că au întârziat să ia măsuri împotriva celor doi jucători imediat ce aceștia au fost depistați pozitiv și faptul să le-au permis amândurora să intre în cantonament fără a purta măști, fapt care ar fi fost generalizat la nivelul întregului lot în Green Bay.

lombardiave.com/Getty Images

Lazard și Rodgers au fost amendați pentru că au participat la o petrecere de Halloween, deși amândoi erau nevaccinați, iar protocolul pus la punct de NHL și Asociația Jucătorilor (NFLPA) interzicea prezența fotbaliștilor la reuniuni în afara facilităților cluburilor.

Investigația NFL a fost inițiată după ce Rodgers a fost depistat pozitiv și a recunoscut că a mințit în legătură cu statutul său, el fiind nevaccinat. Din această cauză prezența sa în teren este incertă duminică, protocolul NFL impunând zece zile de carantină obligatorie și apoi două teste negative în 24 de ore. Lazard, depistat pozitiv pe 26 octombrie, a fost reprimit în lot.

credit foto: cbs58.com

Articolul precedentMike Tomlin, celebrat pentru succesul 150
Articolul următorSimona Halep, semifinalistă la Linz, după o sperietură cu Paolini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.