Las Vegas Raiders continuă curățenia în mijlocul unui sezon în care echipa a ținut capul de afiș pentru mult mai multe lucruri decât performanțele din teren. Co-liderul din AFC West a renunțat la apărătorul Damon Arnette, la mai puțin de o lună de la despărțirea de Henry Ruggs III și de antrenorul John Gruden, tot din motive disciplinare.

Arnette, ales al 19-lea în draftul din 2020 de la Ohio State, se afla pe gheață subțire după ce a fost dat în judecată de mai multe persoane pentru varii evenimente petrecute în ultimii ani, dar ultimul eveniment a umplut paharul nemulțumirilor din Las Vegas. Managerul Mike Mayock, care a recunoscut că a trecut peste semnalele de alarmă trase de scouteri privind activitatea din afara terenului a talentatului jucător, a anunțat că acesta a fost concediat după ce o filmare, în care Arnette poartă mai multe arme și face amenințări cu moartea, a devenit virală.

„O decizie foarte grea pentru noi. Am cheltuit mult timp, multă muncă și mulți bani pentru a-l ajuta cu acest aspect al vieții lui… Nu putem să privim indiferenți un film în care Damon poartă o armă și amenință să ia o viață. Un transfer ratat și este numai vina mea”, a declarat Mayock jurnaliștilor de la ESPN.com.

Arnette, care se află pe lista jucătorilor indisponibili din runda a cincea, a jucat numai 13 meciuri pentru Raiders și a reușit să-și treacă în statistici doar patru pase apărate. Prea puțin pentru investiția făcută, mai ales din cauza problemelor create în afara terenului. Corner-Back-ul este investigat de poliție pentru două acuzații grave după ce ar fi provocat un accident cu victimă pe 14 octombrie 2020 și ar fi părăsit locul faptei, iar recent ar fi lovit un angajat al unui casino din LAs Vegas, în urma unei altercații, inițial verbale.

credit foto: reviewjournal.com
Articolul precedentCurry, al zecelea meci cu peste 50 de puncte marcate! Warriors, lideri în NBA
Articolul următorDraisaitl, omul săptămânii în NHL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.