Antrenorul lui Seattle Seahawks, Pete Carroll, a anunțat în conferința de presă premergătoare meciului cu Arizona Cardinals că running-back-ul Chris Carson a încheiat prematur sezonul după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, pentru o afecțiune la gât.

Jucătorul de 27 de ani a marcat de trei ori în acest sezon și a alergat pentru 272 de yarzi în primele cinci meciuri ale sezonului, însă a fost trimis pe lista jucătorilor indisponibili din runda a șasea, după ce s-a accidentat. Clubul a sperat că el va mai putea fi folosit în partea finală a campaniei, însă medicii au decis să o intervenție chirurgicală este necesară, astfel că pentru Carson, fotbalul va reveni în 2022.

Alex Collison, înlocuitorul lui Carson, a marcat de două ori și a alergat pentru 345 de yarzi în acest an, Rashaard Penny urmând să primească un rol mai important în jocul pe pământ al echipei din Seattle.

„Suntem nerăbdători să vedem ce poate aduce în teren. Este momentul lui să ne ajute. În următoarele două săptămâni va fi un pion important în ofensiva noastră”, a declarat Carroll.

Travis Homer și DeeJay Dallas sunt ceilalți jucători din lotul lui Seahawks care ar putea apărea în teren ca running-backs.

credit foto: facebook.com/seahawks
Articolul precedentIrina Bara, finalistă (și) la Montevideo
Articolul următorEagles și-au asigurat viitorul post de tight end

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.