Acasă FOTBAL Bucurestiul vrea organizarea finalei Europa League

Bucurestiul vrea organizarea finalei Europa League

70
0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a semnat angajamentul pentru depunerea candidaturii în vederea organizării finalei UEFA Europa League 2026 sau 2027, informeaza Agerpres. Potrivit sursei citata, calendarul este unul „strâns”, iar termenul pentru depunerea candidaturii ca oraş organizator este 15 noiembrie.

„Alte 3 ţări candidează pentru organizarea evenimentelor: Germania, Turcia şi Scoţia. După deliberările UEFA, oraşele care vor găzdui cele două finale vor fi anunţate în mai 2024. Sunt încrezător că la fel ca în cazul celorlalte evenimente sportive găzduite de Bucureşti, vom reuşi să creăm iubitorilor de fotbal o experienţă plăcută. Ar fi o onoare pentru Capitală să găzduiască un asemenea eveniment care va îmbunătăţi imaginea oraşului şi va atrage turişti”, a scis Nicuşor Dan, pe reteaua de socializare Facebook.

Bucureştiul a mai găzduit o finală Europa League în 2012, pe Arena Naţională, meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, şi din cadrul Campionatului European U21.

Articolul precedentDinamo, succes concludent in Franta
Articolul următorGenerația de Aur se retrage, oficial, pe 18 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.