După trei ani de când a părăsit Anglia, Steven Gerrard se întoarce la prima iubire: Premier League. Nu la Liverpool, acolo unde a stat un sezon ca antrenor academia de fotbal și o viață ca jucător, ci la Aston Villa, echipă cu mari probleme în campionat, dar cu pretenții de Europa.

Anunțul făcut de gruparea din Birmingham nu a fost o surpriză de proporții, fiind evident că în acest moment cota lui Gerrard era peste prima ligă din Scoția și Glasgow Rangers, iar patronii lui Villa extrem de interesați de serviciile sale. La 41 de ani, Stevie G a transformat o echipă blazată într-o campioană care a oprit hegemonia lui Celtic și a terminat fără eșec anul trecut, iar prestațiile lui Rangers au fost mereu atractive, atât pentru fani cât și pentru privitorul neutru.

La patru zile după demiterea lui Dean Smith, și după negocieri la sânge cu… Rangers, Villa a acceptat toate pretențiile pentru a-și revigora situația din campionat, jocul și, probabil, viitorul. Englezii au plătit patru milioane de lore sterline compensații, cel mai mare preț încasat vreodată de Rangers pentru un tehnician, și i-au acceptat toate solicitările noului tehnician, mulțumit, la rându-i că poate urca la un alt nivel.

În utmătorii trei ani și jumătate ar trebui să demonstreze că transferul nu a fost o greșeală, iar peste fix o lună, Gerrard va reveni pe Anfield Road. Ca adversar.

credit foto: twitter.com/AVFCOfficial

Articolul precedentRomânii, fără greșeală, la Campionatul European de Tenis de Masă
Articolul următorFiala, decisiv pentru Wild

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.