Jared Bednar a semnat un nou contract prin care rămâne antrenor principal la Colorado Avalanche, până la finalul sezonului 2023-2024.

„Sunt recunoscător și încântat că am oportunitatea să continui să conduc echipa și să contribui la construcția pentru viitor. Știm toți că trebuie să obținem mai mult, dar suntem încrezători în grup și vom continua să lucrăm pentru a atinge maximum. Vreau să le mulțumesc lui Josh Groenke, Joe Sakic și întregii organizații pentru că au încredere în mine. Eu și familia mea iubim Colorado și suntem fericiți să facem parte din comunitate”, a delarat antrenorul, după parafarea noii înțelegeri.

Avalanche a început sezonu cu opt victorii în 14 meciuri, după ce anul trecut a câștigat Trofeul Președintelui, distincție acordată echipei cu cele mai multe puncte în sezonul regulat. Jucătorii din Colorado au reușit un record de 39-13-4, înainte de a fi eliminați în șase meciuri de Las Vegas Golden Knights, în runda a doua de play-off.

Bednar a preluat echipa din Colorado în 2016, după demiterea lui Patrick Roy și a calificat echipa de trei ori la rând în play-off. El a adunat un record foarte bun, de 192-154-40 și 24-19 în play-off, însă echipa nu a depășit niciodată turul secund din post-sezon, deși au existat speranțe în fiecare an.

credit foto: nhl.com
Articolul precedentComtois va lipsi până în 2022
Articolul următorMcDavid, puncte în al 17-lea meci consecutiv, iar Oilers se distanțează în Vest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.