Startul de record al sezonulnui pare să nu fi fost de bun augur pentru Florida Panthers. După 11 partide fără eșec în timpul regulamentar și 23 de puncte bifate, Panthers au pierdut de două ori în statul New York, încasând 12 goluri de la New York Rangers și New Jersey Devils.

Cu Diavolii, startul a fost decent pentru Pantere, Sam Bennett reușind să deschidă scorul în minutul 4 pentru golul 5 stagional, iar Aleksander Barkov și Owen Tippet să întoarcă într-un minut și jumătate scorul de 1-2 înregistrat după prima parte. Aici s-a terminat, însă, totul.

Gazdele, care marcaseră prin Andreas Johansson și Nico Hischier, în prima repriză, au egala la 3 în 28 de secunde (Johansson) și au preluat conducerea în finalul reprizei a doua (P.K. Subban), repriza a treia aducând golurile lui Pavel Zacha (5) și Ty Smith (6), pentru ca Jimmy Vesey să elimine orice emoție printr-o reușită în minutul 17.

În alte părți, campionii de la Tampa BAy Lightning au fost învinși de noul lider al clasamentului general (ca procentaj), Carolina Hurricanes, în timp ce Edmonton Oilers au cedat în Detroit, chiar dacă vedeta Connor McDavid a punctat iar.

facebook.com/nhl-this-week

foto credit: puckprose.com

Articolul precedentGore versus Williams, în ringul de box
Articolul următorGiannis cel Mare! Bucks respiră după succesul din Philadelphia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.