După un singur meci jucat și 18:45 minute petrecute pe gheață în ultimele 11 partide ale celor de la Philadelphia Flyers, fundașul Ryan Ellis revine pe lista jucătorilor indisponibili. Probabil, până în 2022.

„Am înțeles că are nevoie de o nouă pauză pentru a-și continua recuperarea. Va lipsi 4-6 săptămâni. Cel puțin așa susțin medicii”, a declarat antrenorul Alain Vigneault, la finalul meciului cu Dallas Stars, din câte se pare fundașul suferind de o afecțiune care nu necesită o intervenție chirurgicală.

Mișcarea făcută de Flyers ete totuși una ciudată, după partida de sâmbăta trecută apărătorul declarând că se simte foarte bine, deși pauza lungă i-a afectat ritmul de joc.

„Totul a fost bine, M-am simțit OK. Evident că e dificil când îți lipsesc jocurile și intri direct în focuri, mai ales în meciuri consecutive, când toată lumea este obosită”, le-a spus Ellis jurnaliștilor, absența sa ulterioară fiind de-a dreptul bizară.

Adus în pauza competițională la schimb cu Nolan Patrick și Philippe Myers de la Nashville Predators, Ellis a avut un start fulminant de sezon cu cinci puncte (un gol, patru pase decisive) și o medie de 22:48 minute petrecute pe gheață.

Flyers mai au și alte probleme de lot, Patrick Brown suferind o fractură la mână în timpul partidei cu Calgary Flames, însă este posibil ca perioada de recuperare să fie una scurtă.

credit foto: nhl.com
Articolul precedentCavs fără Sexton, pentru restul sezonului
Articolul următorColorado a contribuit la criza din Seattle

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.