Seria de scandaluri din sportul nord-american pare fără sfârșit. Într-o perioadă în care mai multe cluburi din NFL, NBA și NHL sunt sub investigații atente pentru încălcări grave ale regulilor morale, încă un nume cu greutate intră sub lupă.

Managerul general al lui Anaheim Ducks, formație cu un start surprinzător de sezon, a fost trimis în concediu de către patronii clubului, până la finalizarea unei investigații privind comportamentul acestuia cu subalternii.

„Ne-au fost aduse recent la cunoștință mai multe acuzații privind un comportament neadecvat pe care Bob Murray le-ar fi avut față de subalterni. După o primă investigație internă, am decis să apelăm la un investigator din exterior pentru a face lumină în acest caz. Pe baza recomandărilor inițiale, însă, am decis să-i oferim o vacanță lui Bob, până când ancheta se va finaliza”, se arată într-un comunicat al organizației.

Potrivit acestuia, vicepreședintele Jeff Solomon va prelua temporar sarcinile lui Murray, însă date fiind ultimele evenimente, probabil cariera lui Murray a ajuns la final.

Veteranul (66 de ani) a venit în Anaheim în 2005, ca vicepreședinte și a fost numit manager general în 2008, funcție pe care o ocupase anterior și la Chicago Blackhawks, altă organizație aflată sub investigație în acest moment.

Murray a jucat 1.008 meciuri în NHL ca fundaș, toate pentru Blackhawks (15 sezoane), și a marcat 132 de goluri, iar ca manager general are un record de 511-357-123 cu Anaheim.

În 2014, Murray a fost votat managerul anului după ce Ducks au câștigat Divizia Pacific cu 54-20-8 și au ajuns în runda a doua de play-off, unde a cedat cu rivala statală Los Angeles Kings.

În finalul sezonului 2018-2019, Murray a stat pe banca „Rațelor” pentru 26 de meciuri, câștigând 14 dintre acestea.

foto credit: nhl.com
Articolul precedentRomânia, debut cu dreptul în preliminariile Campionatului European U19
Articolul următorMike Tomlin, celebrat pentru succesul 150

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.