Acasă HOCHEI Petr Mrazek va lipsi de pe gheață o lună

Petr Mrazek va lipsi de pe gheață o lună

Cehul a fost înlocuit în lotul canadienilor de Joseph Woll, jucător care ar putea debuta în NHL

104
0

Toronto Maple Leafs vor juca fără portarul de rezervă patru săptămâni. Clubul canadian a anunțat că l-a trimis pe lista indisponibililor pe Petr Mrazek, retroactiv, începând cu 4 noiembrie, ceea ce echivalează cu absența acestuia de pe gheață patru săptămâni.

Conform nhl.com, Mrazek a suferit o accidentare la aductori pe 14 octombrie, dar echipa medicală a canadienilor a sperat că acesta poate fi recuperat fără o intervenție chirurgicală, tratându-l în interiorul clubului. Pe 30 octombrie, cehul a revenit între buturi și a apărat 27 de șuturi în succesul cu Detroit red Wings (5-4), însă ulterior a acuzat alte dureri, investigațiile relevând o accidentare mai serioasă decât se considerase.

În vârstă de 29 de ani, nativul din Ostrava a jucat 277 de partide în NHL, primind numai 252 de goluri și bifând 129 de succese pentru Detroit, Philadelphia Flyers, Carolina Hurricanes și Toronto. Joseph Woll a fost chemat de la satelitul lui Toronto din AHL și va fi rezerva lui Jack Campbell în perioada următoare. Portarul de 23 de ani nu a jucat vreodată în NHL.

credit foto: tsn.ca/Getty Images
Articolul precedentAlbert Korir şi Peres Jepchirchir au câștigat Maratonul de la New York
Articolul următorMax Verstappen, pas uriaș către titlul din Formula 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.