Acasă HOCHEI Terry își extinde seria pozitivă la 11 meciuri

Terry își extinde seria pozitivă la 11 meciuri

Jucătorul lui Anaheim Ducks a realizat un nou record personal după al 11-lea meci consecutiv cu punct

107
0

Startul de sezon este presărat cu recorduri personale, iar ultimul jucător care se înscrie în cursa pentru un loc în istoria statistică este Troy Terry. Aripa lui Anaheim Ducks a reuși să puncteze în al 11-lea meci consecutiv, când a marcat golul egalizator din disputa cu St. Louis Blues.

Terry a ajuns la 14 puncte bifate în acest sezon (8 goluri, șase pase decisive) și a egalat cea mai bună serie pozitivă a unui jucător californian de la cea reușită de Ryan Getzlaf în sezonul 2015-2016. Căpitanul „Rațelor” s-a oprit atunci după a 11-a partidă, recordul clubului fiind deținut de Corry Perry, care a punctat în 19 meciuri consecutive, în sezonul 2009-2010.

Ducks au câștigat cu 4-1 disputa cu Blues, deși au fost conduși cu 1-0 și aveau în spate opt eșecuri consecutive în fața formației din St. Louis, startul de sezon fiind unul surprinzător de bun pentru o franciză care a început o reconstrucție totală acum două sezoane.

În alte părți, Chicago Blackhawks au câștigat primul meci sub conducerea lui Derek King, numit antrenor principal cu o zi înainte, iar Vancouver Canucks s-au impus în fața lui Dallas Stars grație unei duble realizate în superioritate de T.J. Miller.

facebook/nhl-this-week
credit foto: Twitter.com
Articolul precedentKyle Larson, câștigător al titlului în NASCAR
Articolul următorAny Given Sunday! Cowboys, Bills și Raiders, rușinați în NFL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.