Acasă FOTBAL AMERICAN Adrian Peterson, înapoi în iarbă

Adrian Peterson, înapoi în iarbă

După două zile de antrenamente cu prima echipă, Adrian Peterson a fost promovat în lotul activ de către Tennessee Titans

87
0

Veteranul Adrian Peterson continuă să viseze la titlul de cel mai bun running back din istoria NFL. Cel puțin din punct de vedere statistic.

Viitor membru al Football Hall of Fame, Peterson a rămas fără echipă după despărțirea de Detroit Lions, dar a reușit să-i convingă pe antrenorii de la Tennessee Titans că poate fi înlocuitorul lui Derrick Henry în numai două zile, Titanii anunțând vineri că l-au activat pentru meciul de duminică noaptea, contra lui Los Angeles Rams.

În vârstă de 36 de ani, Adrian Peterson este una dintre figurile NFL, performanțele sale din Minneapolis și Washington fiind memorabile. Anul trecut el a alergat pentru 604 yarzi și 7 reușite în 16 meciuri jucate pentru Lions, iar în întreaga carieră a adunat 14.820 de yarzi alergați, 2.466 de yarzi recepționați și 124 de reușite. â

Titans va fi a cincea echipă din cariera sa, după Minnesota Vikings (10 ani), Arizona Cardinals (un an), Washington Redskins (două sezoane) și Detroit (un an). Peterson ocupă locul al cincilea în clasamentul „all time” al yarzilor alergați, la 3.515 yarzi de legenda Emmitt Smith, dar distanța care îl separă de Barry Sanders (449 de yarzi și Frank Gore (1.180) ar putea fi redusă, dacă nu chiar recuperată în acest sezon.

Titans, prima clasată din American Footbal Conference, a pierdut cel mai bun jucător „pe pământ” din ligă, Derrick Henry, în urma unei fracturi suferită în meciul cu Indianapolis Colts, de duminică. Formația pregătită de Mike Vrabel nu a mai câștigat din 2015 o partidă în care Henry a lipsit de pe gazon prezenta acestuia fiind decisivă pentru ofensivă.

Potrivit presei americane, Henry va lipsi între 6 și 10 săptămâni de pe teren.

credit foto: nfl.com
Articolul precedentRobert Glință, a doua medalie la Europeanul de la Kazan
Articolul următorDivorț oficializat între Browns și Beckham Jr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.