Acasă FOTBAL AMERICAN Divorț oficializat între Browns și Beckham Jr.

Divorț oficializat între Browns și Beckham Jr.

Cleveland i-a îndeplinit dorința lui Odell Beckham Junior, iar jucătorul va deveni liber de contract marți

110
0

Relația tumultuoasă dintre Odell Beckham Junior și Cleveland Browns a ajuns, oficial, la final. Insiderul NFL Adam Schefter a dezvăluit că cele două părți au ajuns la un consens, iar de marți jucătorul își poate găsi o altă echipă, fără ca Browns să primească vreo compensație.

Potrivit sursei citate, după negocieri care au durat câteva zile, jucătorul va fi pus pe lista jucătorilor disponibili (waivers), luni, iar dacă nicio altă echipă nu va fi interesată de serviciile sale, va deveni liber de contract marți la ora 16.00. Cele două părți au decis ca înțelegerea care îl ținea „captiv” pe OBJ să fie revocată, doar parafa sindicatului jucătorilor (NFLPA) lipsind de pe „certificatul” de eliberare al wide-receiver-ului de la care echipa din Ohio aștepta veritabile recorduri.

Ca particularitate a înțelegerii, orice club interesat va trebui să-i achite 7,25 de milioane de dolari salariu lui Beckahm Jr., practic Browns salvând o jumătate din salariul pentru acest sezon și sumele pe care le-ar fi achitat pentru următorii doi. Suma fixă pentru cele 9 meciuri rămase este considerată una foarte mare de către specialiști, mai ales că jucătorul poate renegocia cu oricine în ianuarie, astfel că sunt șanse mari ca nicio echipă să nu-l contacteze până marți. De altfel, clauza respectivă a fost și mărul discordiei dintre părți, Browns dorind să obțină ceva în schimbul unui jucător pentru care a investit resurse serioase, fără a avea parte de rezultate pe măsură, iar agentul lui Beckham Jr. insistând ca salariul să nu fie micșorat, astfel încât clientul său să plece liber marți.

Sosit în 2019 în Cleveland, OBJ a reușit să înscrie de numai șapte ori în 29 de meciuri, productivitatea sa fiind din ce în ce mai slabă. În trei ani el a recepționat 114 pase, pentru 1.586 de yarzi, cifre dezamăgitoare pentru un jucător care a reușit patru sezoane cu peste 1.000 de yarzi recepționați și trei cu peste 10 reușite, în cei cinci ani petrecuți la New York Giants.

Credit foto: facebook.com
Articolul precedentAdrian Peterson, înapoi în iarbă
Articolul următorPatrick Laine, absent până în decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.