Sportiva română Ana-Maria Popescu a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii, sâmbătă, de Federaţia Internaţională de Scrimă, informează Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina oficială de Facebook.

Medaliată cu argint la ultima ediție a Jocurilor Olimpice de Vară (Tokyo 2020), Sportiva de 36 de ani a fost aleasă cea mai bună spadasină a lumii pentru a cincea oară, în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021, stabilind un record pentru spada mondială.

”Sunt încântată, mândră şi foarte fericită să fiu astăzi, aici, la Lausanne, la Congresul Federaţiei Internaţionale de Scrimă, şi să primesc această distincţie, câştigătoarea rankingului mondial, în proba de spadă feminin, pentru a cincea oară. Niciodată nu am visat şi nu am crezut că voi ajunge aici, dar iată că s-a întâmplat. Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi şi munceşti pentru ele. Mulţumesc echipei mele, federaţiei, clubului şi oamenilor care au fost zi de zi alături de mine pe acest drum al performanţei”, a declarat Popescu, pe pagina personală de Facebook.

credit foto: facebook.com/branza.ana
Articolul precedentBucharest Rebels, a cincea oară campioană națională
Articolul următorPalmeiras și-a păstrat Cupa Libertadores

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.