Terrence Crawford l-a învins prin TKO, în runda a zecea pe challenger-ul Shawn Porter și și-a păstrat centura WBO a categoriei semimijlocie (67 kg). Partida a fost întreruptă de antrenorul și tatăl lui Porter, care a aruncat prosopul, după ce acesta a fost pus la podea în mai multe rânduri.

Până în runda a zecea, partida a fost una foarte echilibrată, cu ambii sportivi punctând pe tabela de scor. Totuși, Kenny Porter a declarat după meci că a oprit partida din cauza dificultăților întâmpinate de fiul său în repriza a zecea și pentru că nu dorea ca acesta să fie rănit, fiind evident nepregătit pentru atacul furibund al campionului.

Crawford rămâne neînvins în 38 de partide disputate, în timp ce Porter a înregistrat al patrulea eșec din 36 de partide, una încheind-o la egalitate.

Potrivit presei americane, următorul meci al lui Crawford va fi cel pentru unificarea centurilor WBO și IBF, contra campionului ultimei categorii, Errol Spence Jr. Acesta s-a aflat în tribune la meciul de sâmbătă noaptea.

credit foto: twitter.com/espn
Articolul precedentManchester United s-a despărțit de Solskjaer
Articolul următorȘi Maddox continuă cu Eagles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.