Start fosrte bun de campanie europeană pentru CSM Constanța. Deși a plecat cu șansa a doua, în deplasarea de la Tatabanya, formația pregătită de George Buricea a răsturnat, încă o dată, calculele hârtiei și a obținut un succes concludent, scor 29-24 (16-9)

Cu un joc colectiv de excepție, 9 dintre jucătorii trimiși în teren trecându-și numele pe tabelă, cu o disciplină de fier (doar două eliminări) și un portar, Dan Vasile, în zi de grație, Constanța ar fi trebuit să închidă meciul încă din prima parte, câștigată cu 16-9, numai că la jumătatea mitanului secund, marinarii s-au văzut egalați, după un iureș ofensiv al gazdelor.

N-a fost decât un foc de paie, „biciul” lui Buricea, care a scăpat un „Vă omor!” în timpul unui time-out, trezindu-i la realitate pe constănțeni. Finalul a fost unul perfect, cu atacuri productive și parade ale lui VAsile, iar punctele merg la Constanța, după 29-24.

Mihalai Aliokhin și Vitaly Komogorov au fost cei mai buni marcatori, cu câte 5 reușite, Valentino Ravnic (4), Gastón Alberto Mouriño (3), Zoran Nikolic (3), Strahinja Stankovic (3), Ionuț Nistor Ioniță (2), Gabriel Cristian Ilie (2) și Andrei Valeriu Drăgan (2), contribuind la rândul lor la succes. Portarii Dan Lucian Vasile (14 parade) și Dumitru Vlăduț Rusu (2) au avut și ei partea lor la succes, iar Constanța sărbătorește un debut pozitiv neașteptat.

În runda următoare, pe litoral va veni monstru Sporting Lisabona, dar după jocul și succesul din Ungaria, CSM Constanța nu mai este doar un outsider.

foto: facebook/csmconstantahandbal

Articolul precedentElena-Gabriela Ruse, victorie de senzație la Transylvania Open
Articolul următorSorana Cârstea, rușinată de Eva Lys

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.