Naționala de rugby a României a învins cu scorul de 29-14 (13-14) reprezentativa Uruguay, într-un meci-test disputat duminică, pe arena ”Payanini Center” din Verona (Italia). „Stejarii” au reușit să se impună datorită unei reprize secunde în care au dominat categoric, după ce în prima parte cele două formații și-au împărțit momentele de dominare, fără a se distanța decisiv.

Florian Roșu și Hinckley Vaovasa au reușit să marcheze câte un eseu, iar Ionel Melinte a transformat cinci lovituri de pedeapsă pentru tricolori, care au obținut un succes foarte important naționala celestă fiind calificată deja la CM 2023 din Franţa.

Tricolorii vor disputa sâmbăta viitoare, pe Stadionul național „Arcul de Triumf”, o partidă contra Țărilor de Jos, restanță din Rugby European Championship, iar apoi, pe 20 noiembrie, vor disputa un meci-test contra naționalei statului Tonga.

Altfel, în acest week-end au avut loc mai multe partide test, încheiate cu victorii ale favoritelor. Anglia a spulberat Tonga, scor 69-3, la Londra, Africa de Sud s-a impus la Cardiff (23-18) cu Țara Galilor, iar Argentina a învins Argentina (29-20), la Paris.

În alte meciuri-test de sâmbătă seara, Portugalia a învins cu 20-17 Canada, Fiji a trecut de Spania cu 43-13, la Madrid, Noua Zeelandă a câştigat pe Stadio Olimpico, în faţa Italiei, cu 47-9, iar Irlanda a învins cu 60-5 Japonia.

credit foto: facebook.com/rugbyromania
Articolul precedentAlvarez, regele clasei supermijlocie la box
Articolul următorAston Villa și-a concediat antrenorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.