Final de drum pentru sportivii români angrenați în întrecerile din cadrul Campionatului Mondial Individual de Tenis de Masă de la Houston (SUA). Ultimele reprezentante pe tablouri, Andreea Dragoman și Elizabeta Samara au pierdut în sferturile de finală ale competiției de dublu, scor 0-3, în fața niponelor Mima Ito și Hina Hayata.

A fost cea mai bună performanță a României la competiția din acest an, Samara și Dragoman apropiindu-se cel mai mult de obiectiv.

Anterior, Bernadette Szocs se înclinase după un meci pe muchie în fața unei alte nipone, Kasumi Yshikawa, în optime probei de simplu, fază a competiției unde a ajuns și la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu. Perechea română a cedat cu 1-3 în fața ibericilor Alvaro Robles/Maria Xiao.

Articolul precedentMinaur Baia Mare a pierdut primul meci din EHF European Cup
Articolul următorRomânia a învins Peru în barajul din Cupa Davis

1 COMENTARIU

  1. Felicitari sportivilor Romaniei pentru performantele inregistrate la Campionatul Mondial Individual de Tenis de Masa! Ei au dat dovada de curaj si dedicare, si au luptat cu toata inima. Suntem mandri de ceea ce au realizat si speram ca in viitorul apropiat rezultatele lor sa fie inca mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.